Přihlášení pro velkoobchodní odběratele zde.

Rybízovo-čokoládová buchta🍫

Nevíte, co si připravit k snídani nebo odpolední kávě? Připravte si s námi tuhle jednoduchou buchtu z černého rybízu! Díky řeckému jogurtu je krásně vláčná a navíc bez cukru, takže ji můžete mlsat bez výčitek.😋

Suroviny:

  • 1 hrnek jemně rozmixovaných ovesných vloček
  • 2 vejce
  • 1 zralý banán (rozmačkaný)
  • 1 kelímek řeckého jogurtu (cca 140 g)
  • 1/2 sáčku kypřicího prášku
  • 1 lžíce kakaa
  • 2–3 lžíce sirupu Černý rybíz (podle chuti)
  • Hrst nasekané hořké čokolády 
  • Půl hrnku černého rybízů (+ pár kuliček navrch)

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 180 °C a vyložte formu pečicím papírem (my jsme použili zapékací misku velikosti 17x26 cm).
  2. V míse prošlehejte vejce, rozmačkaný banán, jogurt a sirup z černého rybízu.
  3. Přidejte rozmixované vločky, prášek do pečiva, kakao a společně vše zamíchejte.
  4. Nakonec přidejte nasekanou čokoládu, černý rybíz a jemně promíchejte.
  5. Těsto nalijte do formy, ozdobte zbytkem černého rybízu a pečte cca 30–35 minut, nebo dokud špejle nevyjde čistá.

 Mrkněte na naše ostatní recepty na blogu, a dejte nám vědět, jak se vám recept povedl!